Tatueringsbloggen

Klicka på respektive rubrik eller inlägg för att läsa mer.

 • Publicerad October 4, 2016 8:23 am

  Kardashian Klan-medlemmen, Kendall Jenner, har just fått en ny tatuering på hennes ansikte. Supermodellen hoppade över Paris Fashion Week förra veckan för att skolka och få lite ny färg i en New York . Respekterade tatueraren Jon Boy tatuerade ordet "MEOW" över Kendalls underläpp. Det spekuleras att Kendal gjorde detta för att stärka sin street-credd. Hon har även en piercing i bröstvåran sedan tidigare. Medan tatueringar kan vara problematiskt i modellindustrin, där du förväntas vara en tom duk, har Kendall gömt sin nya tatuering på insidan av hennes ansikte. Enligt Hollywood Life, är Kardashian-Klanen splittrade över tatueringar. Kendalls storasyster Khloe har ett par beklagliga tatueringar, inklusive hennes ex Lamar Odom namn klottrat permanent på hennes kropp. Hon hade också en svanktatuering som hon avlägsnat genom laserkirurgi. Samtidigt är Kim Kardashian mot tatueringar. Hon säger att det är som att "sätta en bildekal på en Bentley".   Source: JonBoy Tattoo/InstagramSOURCE: JONBOY TATTOO/INSTAGRAM


 • Publicerad April 26, 2016 8:40 am

  Här ser vi några exempel på helkroppstatueringar som är väldigt oväntade. Det är lätt att vara fördomsfull när det kommer till tatueringar. Vem är tatuerad och vem är inte det? Jag blir lycklig varje gång jag överträffar mina fördomar och blir överraskad.  


 • Publicerad April 26, 2016 8:34 am

  Här ser vi exempel på en ny trend där du tatuerar stora ytor av kroppen i svart. Tycker att det kan vara riktigt snyggt om det görs på rätt sätt. Ett väldigt bra alternativ till cover-up tatueringar. Får mig att tänka på inka-tatueringar.  

 • Publicerad December 6, 2015 10:02 pm

  Fjäril-tatueringar är ett av de vanligaste tatueringar som folk gör när de bestämmer sig för att skaffa en. Det finns många som är typiska, men en fjäril-tatuering kan vara unik och speciell. Om du funderar på att skaffa en fjäril som ditt nästa motiv så har du några enastående motiv att välja mellan här:    


 • Publicerad December 6, 2015 9:42 pm

  Det finns många olika åsikter om huruvida matchande tatueringar är en bra idé. När allt kommer omkring, tatueringar är något man har fattat beslut om att leva med resten av sitt liv. Vissa människor menar att även att om du är i en seriös relation med någon ska du fortfarande inte göra det. Vad händer om man gör slut? Tänk om det är en uppsättning matchande tatueringar mellan vänner och att vänskap surnar? Finns det några riktigt bra anledningar för att skaffa en tatuering som matchar någon annans?     Innan beslut fattas om att du och en annan person ska skaffa en matchande tatuering, tänka på vad tatueringen kommer att innebära för dig. Klarar du att ha att tatueringen om förhållandet eller vänskap skulle ta slut? De flesta människor har tatueringar som betyder något för dem. Matchande tatueringar bör inte vara annorlunda. Om tatueringen har en personlig mening, spelar det ingen roll om du har den kvar efter förhållandet tar slut.     Det finns vissa tillfällen då en tatuering som matchar någon annans är en bra sak. Till exempel, en mor och dotter vars tatueringar matchar att visa kärlek till varandra. Även en man och hustru kan ha matchande tatueringar som binder dem, även om de gör slut, som en tatuering som hedrar ett barn.     Det är alltid en bra idé att diskutera med den andra personen om för och nackdelar att göra det. Du kan säga att du är "BFFs", men vi vet alla hur en liten dispyt kan orsaka en spricka i en relation. Så länge du är bekväm med vetskapen om att din matchande tatuering en dag kan bli en påminnelse om en tidigare vänskap eller förhållande, så finns det ingen riktig anledning till varför du inte ska få en.   Det finns alltid en bra anledning att skaffa en tatuering tillsammans med någon du tycker om. En tatuering kan stärka bandet mellan er. Även om förhållandet tar slut, kan du titta på tatuering som en påminnelse av de bättre tider som du delade med personen.